Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر سابق کار در مورد شخصیت آیت‌الله ری شهری گفت: آن مرحوم علاوه بر حوزه‌های فرهنگی و علمی، در امور اجرایی در دستگاه دولت و قوه قضائیه موفق عمل کرد و خوشبختانه شاگردان زیادی را تربیت کردند که آینده فرهنگی و علمی کشور را خواهند ساخت.

به گزارش ایران اکونومیست، محمد شریعتمداری -وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی- در گفت‌وگویی، در مورد شخصیت آیت‌الله ری شهری گفت: مرحوم ری شهری شخصیت چندوجهی و چندبعدی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان شخصیتی بود که همراه علم و دانش از خردجمعی، نظم و انضباط خاصی برخوردار بود.

وی ادامه داد: همانطور که در پیام رهبر معظم انقلاب هم شاهد بودیم ایشان فرمودند «آیت الله ری شهری هم در حوزه فرهنگی و هم پژوهشی برای انقلاب ذخیره ارزشمندی بود». از پیش از انقلاب تا پیروزی انقلاب و سپس رهبری امام راحل و زعامت رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله ری شهری در دستگاه دولت و قوه قضاییه ایفای نقش کرد و در همه عرصه‌ها نیز موفق بود. 

وی خاطرنشان کرد: در حوزه فرهنگی و علمی، تاسیس دارالحدیث را داشت که به عنوان یک مرکز مهم برای حدیث و بیان مطالب اهل‌بیت(ع) و تبیین فرهنگ غنی اسلام بی‌نظیر است و امروز در جهان اسلام و نه فقط تشیع به آثار این مرکز رجوع می‌کنند و جمع زیادی از پژوهشگران جوان در این دارالحدیث حضور دارند و آثار عجیبی همچون موسوعه پیامبر اکرم(ص) و امام علی(ع) و همچنین میزان الحکمه در این مرکز تالیف شده است.

شریعتمداری یادآور شد: از طرفی، دیگر وقتی ایشان تولیت آستان عبدالعظیم الحسنی(ع) را برعهده گرفتند 5600 متر فضا تحویل ایشان شد اما امروز بیش از ۱۷۰هزار متر مربع فضای فرهنگی اعم از کتابخانه، موزه و فضاهای فرهنگی برای کودکان و نوجوان وجود دارد. حتی مجموعه دارالشفاء را تاسیس کرد که خود یک مجموعه درمانی خوب در جنوب شرق تهران به شمار می‌رود. برای مومنین نیازمند نیز دارالمومنین تاسیس کردند که به محرومین منطقه خدمات ارائه می‌دهد .

وی افزود: در حوزه مسائل اداری و اجتماعی نیز همیشه ایشان یار و ‌یاور امام راحل بودند. پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در کنار آیت‌الله مشکینی و پس از آن در کنار امام راحل و رهبر معظم انقلاب حضور داشتند و تا آخرین لحظه کار تحقیق و تدریس را کنار نگذاشت و در حوزه علمی جوانان زیادی را تربیت کرد که آینده فرهنگی و علمی کشور را خواهند ساخت.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آیت الله ری شهری فرهنگی و علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۴۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • هدف از تکریم سرآمدان علمی و فرهنگی الگوسازی برای نسل جوان است
  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟! | روایت متفاوت حسین شریعتمداری از حمله ایران به اسرائیل
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله صادق رزاقی در کرج برگزار می‌شود
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است